Klantbeoordeling

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tromp en Houtzager
Average rating:  
 11 reviews
by Jan Glas on Tromp en Houtzager
Werkzaamheden bij onze VvE

Ik ben niet alleen tevreden over het werk dat jullie in mijn berging hebben verricht, maar ook zeer tevreden over de werkzaamheden voor de V.v.E., ondanks de tegenwerking van een onredelijke bewoner. Daar hadden jullie geduld voor nodig!.

by Ada en Ton Seijsener on Tromp en Houtzager
Reparatie stormschade dakkapel

Leo en Maarten Tromp hebben de schade in één werkdag tot volle tevredenheid hersteld. Keurig gewerkt en alle rommel opgeruimd. Wij willen hen hierbij van harte aanbevelen.

by Gert en Heleen on Tromp en Houtzager
openslaande tuindeuren

Een paar weken in de rommel, de halve achterpui eruit,

maar na de afwerking en geweldig resultaat.

Vader en zoon hebben keurig werk afgeleverd.

Ze werken schoon, netjes en zijn betrouwbaar,

kortom wij hebben weer een geweldige woonkamer met

echter openslaande deuren. Firma Tromp en Houtzager bedankt!. We hebben nu al weer nieuwe afspraken gemaakt voor een volgende ingreep op zolder.

by Marjolein on Tromp en Houtzager
Nieuwe kozijnen

Een aantal weken geleden zijn de kozijnen van onze appartementen vervangen. Niet alleen ik ben uiterst tevreden over de werkzaamheden, maar ik hoor ook alleen maar positieve reacties van de buren.

De kozijnen zijn op tijd geleverd, zitten er prachtig in en de boel is ook nog eens opgeruimd aan het einde van de dag.Omdat deze werkzaamheden via de VvE liepen, was heldere communicatie erg belangrijk voor een goed verloop. De heren hadden dit heel goed in de hand waardoor alles tijdig opgeleverd kon worden. Er is zelfs een tabje op de website voor de bewoners gemaakt met tips and tricks voor onderhoud!Een aanrader dus als je kwaliteit wilt!

by C.Kaptein on Tromp en Houtzager
Boeideel

Bij het vernieuwen van het boeideel van de garage is zeer goed

werk geleverd.Het ziet er weer gelikt uit.

Dit bouwbedrijf is een aanrader.

by fam. Assendelft on Tromp en Houtzager
tevreden klant

Wij zijn heel blij met de nieuwe voordeur en met de renovatie van de schuur. Leo en Maarten hebben snel en netjes gewerkt.

by JHH.de Boer on Tromp en Houtzager
dakrenovatie

De dakrenovatie is gebeurd en niets dan lof over deze vader en zoon combinatie die het werk prima hebben gedaan. Zeer professioneel, vakkundig en zeker netjes. Prima materialen en goede aanpak en wij kunnen dit bouwbedrijf aanraden !!

by Lammerse-Streppel on Tromp en Houtzager
Nieuw kozijn

Wij zijn erg tevreden en blij met de plaatsing van een nieuw kozijn met openslaande deuren over de gehele breedte van de achtergevel. Zeer professioneel en goede service. Onze complimenten!

by L.W. Versteeg-Kleyn on Tromp en Houtzager
prima werk

Wij denken heel positief over Tromp en Houtzager. Het bedrijf heeft al eerdere grote klussen naar volle tevredenheid voor ons uitgevoerd. Nu hadden we verschillende kleine herstelwerkzaamheden, ook dit werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt precies en netjes gewerkt.

by c. blokker on Tromp en Houtzager
c. blokker

Graag geven wij een positieve beoordeling voor dit bedrijf, wij hebben een restauratie gehad aan onze achtergevel, alles is na volle tevredenheid verlopen, werken netjes, werk was af binnen de afgesproken tijd.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»